Zihni Üstün Ortaokulu

Belgegeçer : 0 232 3631011
WEB http://zihniustunortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Postacılar Mh. 7610/2 Sok. No1 Bayraklı / İZMİR
VİZYON : Mükemmel bir dünya için kendini sürekli geliştiren ve dolayısıyla da toplumun gelişmesine katkı sağlayan "mutlu" ve "özgür" insanlar yetiştirmektir. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik ve çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
MİSYON : Sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme" sorumluluğu ile "mükemmel"e ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle eğitim sektöründe örnek olmaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : İkili
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : Sabahçı (07:10-12:40) Öğlenci (12:30-17:20)
Bağlantı : ADSL (4 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz
Lojman : 0 Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Karşıyaka minibüs duraklarından yeni girneye gelen minibüsler okulun yanından geçer.
Yerleşim Yeri : Bayraklı
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il ve ilçe merkezine yakın konumda bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :