Zihni Üstün Ortaokulu

Vizyon: Mükemmel bir dünya için kendini sürekli geliştiren ve dolayısıyla da toplumun gelişmesine katkı sağlayan "mutlu" ve "özgür" insanlar yetiştirmektir. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimiz, aileleri ve sosyal çevremiz için eğitim ve öğretimde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli kendini yenileyen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik ve çağdaş bireyler yetiştirebilmektir. Bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.

Misyon: Sevgi, saygı ve güven ortamı içerisinde "başarma azmi" ve "geleceği şekillendirme" sorumluluğu ile "mükemmel"e ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişimle eğitim sektöründe örnek olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabahçı (07:30-13:10) Öğlenci (13:30-19:10)
Yabancı Dil: İngilizce/Almanca
Sportif Etkinlikler: Okulumuz öğrencileri Atletizm, Basketbol, Masa Tenisi ve Hentbol dallarında ilçe, il ve ülke genelinde düzenlenen turnuvalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı D19B125 no´lu proje yürütülmektedir.
Proje Çalışmaları: Okulumuzda Bayraklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde otomasyon&inovasyon çalışmaları yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzda 2018-2020 yılı Erasmus+ programı okullar arası değişim ortaklıkları programı yürütülmüştür.

Telefon - 0 (232) 3631011

WEB - https://zihniustunortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Postacılar Mh. 7610/2 Sok. No1 Bayraklı / İZMİR.

Yerleşim Yeri - Bayraklı, Postacılar Mah.

Adres - Postacılar Mh. 7610/2 Sok. No1 Bayraklı / İZMİR.

Ulaşım Karşıyaka Vapur iskelesinden kalkan 258, Bostanlı Vapur İskelesinden kalkan 430-435 numaralı Belediye otobüsleri ile okulumuza ulaşım sağlanabilir.Ayrıca Karşıyaka-Yeni Girne Elit Sitesi dolmuşlarıda okulumuza yakın geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz; Bayraklı Kaymakamlığına 6,5 Km. Karşıyaka Vapur İskelesine 5 Km.dir.